بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

احمد شاملوشعر احمد شاملو

شعر احمد شاملو

اشعار احمد شاملو , شعرهای احمد شاملو , اشعار عاشقانه احمد شاملو

شعر کوتاه احمد شاملو

و ما هم‌چنان

دوره می‌کنیم

شب را و روز را

هنوز را

اشعار احمد شاملو , شعرهای احمد شاملو , اشعار عاشقانه احمد شاملو

شعر عاشقانه احمد شاملو

در نگاه‌ ات همه ی مهربانی هاست

قاصدی که زندگی را خبر می‌دهد

و در سکوت ات همه ی صداها

فریادی که بودن را تجربه می کند …

اشعار احمد شاملو , شعرهای احمد شاملو , اشعار عاشقانه احمد شاملو

شعرهای احمد شاملو

عشق ما دهکده یی ست که هرگز به خواب نمی رود

نه به شبان و نه به روز

و جنبش و شور حیات

یک دم در آن فرو نمی نشیند

هنگام آن است که دندان های تو را

در بوسه یی طولانی

چون شیری گرم

بنوشم

 اشعار فصل بهار , شعر نو فصل بهار , شعر کوتاه فصل بهار , شعر عاشقانه فصل بهار

اشعار احمد شاملو

هنگامی که خاطره ات را می بوسم

درمی یابم دیری است که مرده ام

چرا که لبان خود را از پیشانی خاطره ی تو سردتر می یابم

از پیشانی خاطره ی تو

ای یار

ای شاخه ی جدامانده ی من

احمد شاملو

 شعر حافظ , شعر کوتاه حافظ , شعرهای زیبای حافظ , گلچین اشعار حافظ

مجموعه گلچین بهترین اشعار زیبا ، عاشقانه و کوتاه احمد شاملو

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه


مواد لازم سوپ گوجه فرنگی

گوجه فرنگی متوسط :+: 4 عدد

 کره :+: 1 قاشق غذاخوری

 پیاز متوسط رنده شده :+: 1 عدد

آرد :+: 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی :+: 1 قاشق غذاخوری

 آب گوشت :+: 1 پیمانه

نمک و فلفل سیاه :: به مقدار کافی

 ریحان تازه یا خشک :: 1 قاشق چایخوری

 جعفری تازه یا خشک :: 1 قاشق چایخوری

سوپ گوجه فرنگی , طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی , سوپ گوجه فرنگی رژیمی

دستور آشپزی و دستور پخت سوپ گوجه فرنگی رژیمی و خوشمزه

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه

برای تهیه سوپ گوجه فرنگی در ابتدا مقداری آب را می جوشانیم سپس برای 2 الی 3 دقیقه گوجه ها را در آب جوش قرار می دهیم بعد آب جوش را خالی نمایید و بگذارید گوجه ها خنک شود.این یک ترفند عالی است برای اینکه پوست گوجه فرنگی به راحتی جدا شود بعد از پوست کندن گوجه فرنگی آنها را ریز می کنیم و با همزنن پوره می کنیم سپس کره را روی حرارت گذاشته تا آب شود پیاز رنده شده را در کره تفت داده تا طلایی شود آنگاه آرد را می افزاییم و برای دو دقیقه هم می زنیم بعد رب گوجه فرنگی را می افزاییم و برای یک تا دو دقیقه هم می زنیم سپس گوجه پوره شده +آب گوشت و نمک را اضافه می کنم و میگذاریم جوش بیاید بعد از جوش آمدن سوپ گوجه فرنگی حرارت را کم می نماییم و برای حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد در انتها فلفل سیاه را می افزاییم و برای تزیین غذا روی آن را با ریحان وو  جعفری تزیین نمایید و سرو کنید

سوپ گوجه فرنگی , طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی , سوپ گوجه فرنگی رژیمی , سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی , سوپ گوجه فرنگی فرانسویی

انواع سوپها را سوپ جو قرمز ، سوپ شیر ، سوپ سرماخوردگی ، سوپ قارچ را در سایت خانم جون ببینید 

آموزش طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه و مقوی رژیمی با ریحان

آموزش پخت سوپ قارچ و جو پرک با شیر خوشمزه و مناسب مهمانی ها

طرز تهیه و آماده سازی سوپ قارچ و جو پرک با شیر

برای تهیه این سوپ عالی ابتدا در قابلمه حدود 5 لیوان آب ریخته آنگاه سینه مرغ و جو پرک به اضافه نمک و فلفل را بیافزایید و روی حرارت کم قرار دهید تا برای 2 تا 3 ساعت آهسته بپزد و جو لعاب بندازد در وسطهای پخت هویجی را که از قبل نگینی کرده اید یا رنده شده است را به مواد اضافه نمایید.سپس سینه مرغ را خارج کرده و ریش ریش می کنیم و دوباره داخل قابلمه بریزیدآنگاه کره را به همراه شیرداغ و قارچ خرد شده به مواد بیافزایید و صبر کنید برای مدت یک ربع تا نیم ساعت با حرارت ملایم سوپ جو پخته و جابیافتد.وقتی سوپ جو آماده شد خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمایید در انتها درون کاسه ریخته و با شوید خشک و خامهسوپ شیر  قارچ و جو خود را تزیین نمایید.

طرز تهیه سوپ قارچ و جو , دستور پخت سوپ قارچ و جو , سوپ قارچ و جو با شیر

آموزش پخت سوپ قارچ و جو پرک با شیر خوشمزه و مناسب مهمانی ها

طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی

طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی

برای تهیه این سوپ جو خوشمزه ابتدا اسکلت مرغ ، هویج ، زعفران ، سیر ، پیاز ، نمک و برگ بو را با تقریبا  دو و نیم لیتر آب روی اجاق می گذاریم تا بپزد و یعد از آن مواد را صاف می کنیم که این آب مرغ ماست.جالب است بدانید که آب مرغ را می توانیم از قبل آماده کنیم و در فریزر نگهداریم و بعدها نیز برای درست کردن سوپ های دیگر مثل سوپ شیر از آن استفاده  نماییم. پیاز و هویج را خیلی ریز خرد می کنیم. مواد فوق را  به همراه آب مرغ و جو پرک روی حرارت قرار می دهیم  تا به جوش بیاد و بعدحرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد. سپس آرد را در یک لیوان آب سرد حل  کنیدو به همراه ادویه و جعفری به سوپ می افزاییم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی آرد از بین برود در انتها آبلیمو و رب گوجه را به سوپ بیافزایید و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد.سوپ را در ظرف دلخواه بریزید و تزیین کنید و سرو بفرمایید.

آموزش طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی خوشمزه رستورانی

آموزش طرز تهیه کیک مرغ سرد مجلسی خوشمزه با گردو

طرز تهیه و آماده سازی کیک مرغ

برای تهیه این غذای خوشمزه در ابتدا باید مغز گردو و ژامبون مرغ را با حوصله و به صورت کاملا ریز خرد نمایید ، بعد سینه مرغ را به همراه پیاز ، نمک و فلفل و مقدار کمی آبلیمو بگذارید بپزد و بعد از اینکه مرغ کاملا پخته شد از آب خارج نمایید و گوشتش را ریش ریش نمایید.آنگاه پیازچه را کاملا به همراه برگ و ساقه بشویید و ریز به صورت حلقه حلقه خرد نمایید ، آنگاه سس مایونز و ماست و خامه را با هم قاطی کنید، لازم به ذکر است که این سس در چند مرحله و به اندازه کم درست شود چون میزان مصرفی سس بستگی به مواد شما دارد که چقدر سس جذب می کند و ممکن است سس اضافه بیاید.سپس همه موادی که خرد کرده بودید را باهم داخل آسیاب بریزید، سس را به نسبت یک به سه ماست و سس به مواد  بیافزایید تا مایه کیک مرغ به صورت ملات نرم در بیاید. بعد لبه های قهوه ای نان تست را بریده، نان های تست را یک ردیف منظم کف ظرف مورد نظر بچینید.سپساز موادی که آماده کرده اید یک لایه دو سانتی روی نان ها مالیده شود وقتی تمام سطح نان تست ها را با مایه پوشش دادید وقت آن است که یک لایه دیگر نان روی آن به همان ترتیب بگذارید و باز هم روی آن را با مواد پوشش دهید دوباره روی مواد را با نان بپوشانید.

کیک مرغ , طرز تهیه کیک مرغ سرد , دستور پخت کیک مرغ خوشمزه

در واقع بهتر است که کیک همین دو طبقه باشد، اگر ارتفاع کیک بیش از این بشود امکان دارد لایه های کیک از هم جدا گردند، روی لایه آخر و دیواره اطراف را با سس مایونز بپوشانید ، برای رنگی کردن لایه روی کیک  و زیباتر شدن آنمی توانید از آب هویج، آب لبو، آب تره، سس گوجه فرنگی و… استفاده فرمایید.آنگاه بهتر است که دیواره های اطراف کیک مرغ را با کاهوی ریز خرد شده یا همان پیازچه های خرد شده تزئین کنید،  روی کیک را هم با توجه به سلیقه خود با هویج رنده شده یا پودر گردو یا پیازچه و یا هر مواد دیگری که عطر و طعم کیک را تغییر ندهد می توانید بسیار زیبا تزئین نمایید.برای تزیین کیک مرغ هم مثل سالاد الویه دست  ما خیلی باز است و می توانیم بسیار خلاقانه عمل کنیم  ، فقط باید کمی ابتکار عمل داشته باشیم و یک طرح زیبا روی کیک خود اجرا کنیم، از کیک مرغ می توانید در مهمانی های کوچک ، جشن تولدها و .. استفاده کنید و لذت ببرید

آموزش طرز تهیه کیک مرغ سرد مجلسی خوشمزه با گردو