برای تهیه یک قارچ کبابی خوشمزه ابتدا قارج های تازه و سفید و درشت را انتخاب کنید و بگذارید خشک شود آنها را می توانید به صورت درسته یا نصف شده کباب کرد و اطراف قارچ ها را با آبلیمو و سیر آغشته نمایید سپس نمک و فلفل را به همراه جعفری خرد شده و روغن زیتون را بیافزایید و برای 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت که قارچ ها مزه دار شدند می توانید آنها را به سیخ بکشید در کنار قارچ می توانید گوجه فرنگی و پیاز و فلفل ریز نیز کباب کنید و برای شام میل بفرمایید یا برای پیش غذا استفاده شود. این غذا را هم در فر و هم روی گاز میتوانید با حرارت ملایم کباب نمایید.
قارچ دارای ارزش غذایی بالایی است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
قارچ ها بسیار کم کالری هستند و هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند
قارچ ها پروتئین هم دارند اما نه به اندازه گوشت ها
یکی از مهم ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ ها شست و شوی درست آنهاست، البته تا زمانی که قصد استفاده از قارچ ها را ندارید، آنها را نشویید. هنگام شست و شو آنها را به حال خودشان در آب رها نکنید چون قارچ ها آب را جذب می کنند و هنگام پخت و پز آب غذای تان بیشتر می شود.
این سوپ خوشمزه را در این فصل سرد بپزید و میل کنید برای تهیه این سوپ جو را از روز قبل بخیسانید سپس آب آن را خالی کنید و 4 تا 55 برابر حجم جو خیس خورده آب به همراه یک قاشق سوپ خوری روغن در فابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا پخته شود و لعاب بیاندازد.
در انتهای پخت هویج و آب مرغ و نمک را بیافزاید و دوباره می گذاریم بپزد.
آنگاه سیب زمینی ها را می افزاییم بعد از پخت سیب زمینی باید ماست و آرد و سیر را با هم مخلوط نمایید هم بزنید تا یکدست شود سوپ گشنیز را از روی اجاق برداشته و از ماست به سوپ اضافه می کنیم تا ماست هم گرم شود یعد مخلوط را روی دمای ملایم گذاشته و مرتب هم زده تا بجوشددر انتها گشنیز ریز شده و نمک اضافه می کنیم اگر از ماست شیرین استفاده کرده اید مقداری لیمو ترش هم اضافه کنید و بعد از گذشت 5 دقیقه سوپ را از روی احاق گاز بردارید و سوپ گشنیز خوشمزه را با مقدار کمی گشنیز و فلفل قرمز تزیین کنید .
پیاز داغ در بسیار ی از غذاهای ما مورد استفاده است پس با استفاده از این دستور بهترینش را تهیه کنید.در ابتدا برای تهیه پیاز داغ مجلسی باید پوست پیازها را بگیرید و بشویید ، آنگاه با دقت پیازها را به صورت خلالی خرد نمایید و در ظرف مناسبی آب را جوشانده و پیازها را در آب در حال جوش ریخته بگذارید چند جوش بخورد سپس پیاز ها را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب اضافی آن خارج گردد بعد روی پارچه مناسبی پهن کنید تا خشک شوند.
سپس مقدار کمی زردچوبه روی پیازها ریخته و مخلوط نمایید.تابه را روی دمای کم قرار دهید و به میزان کافی روغن در تابه ریخته تا گرم گردد بعد پیازها را به آرامی به تابه بیافزایید و اجازه دهید طلایی شوند آنگاه هم بزنید تا کاملا یکدست سرخ گردند.
سپس پیاز ها را در صافی ریخته تا روغن اضافی آن خارج شود و مصرف کنید. بهتر است بدانید که نباید پیاز ها را یکباره به ظرف روغن اضافه کنید بلکه به دفعات و میزان کم در ماهیتابه بریزید و پس از اینکه کاملا سرخ شدند آنها را از ماهیتابه خارج کرده و سری بعدی را بریزید.
آش رشته خوشمزه غذای سنتی ایرانی را کمتر کسی است که دوست نداشته باشد و در هر مهمانی و نذری و افطاری حرفی برای گفتن دارد. برای تهیه این آش بی نظیر و راحت در ابتدا باید حبوبات را از شب قبل خیساند این کار برای این است که نفخ آنها از بین برود بهتر است آب آنها را برای چند بار عوض کنیم و دور بریزیم.پیازها را سرخ می کنیم و سیر داغ را هم آماده می کنیم داخل پیاز داغ زردچوبه کم بریزید و تفت دهید.نخود ، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم بپزند. سپس آنگاه عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه بنمایید. سپس یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه بیافزایید.وقتی سبزی پخته شد رشته آش را اضافه نمایید و هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبند زمانی که رشته ها کاملا پخته شدند کشک را اضافه نمایید.
سپس 5 دقیقه صبر کنید و اجاق را خاموش نمایید و صبر کنید که آش رشته مقداری جا بیافتد. بهتر است در آش نمک نریزید زیرا رشته و کشک معمولا نمک دارد و ممکن است آش شور شود. آش خوشمزه را بکشید با پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ و کشک تزیین کنید .
دستور آشپزی و دستور پخت آش رشته مجلسی و خوشمزه
بهتر است بدانید سبزی آشی که می خرید از چه سبزی های تشکیل شده است ؟
سبزی آش رشته از تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید و اسفناج تشکیل شده است .
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه
وقتی پخت خارج کرده و می گذاریم سرد شود.سپس شکم بادمجان را با موادی که آماده کرده بودیم پر می کنیم .ظرفی برای ترشی بادمجان باید در نظر بگیرید درب آن را باز کنید .بادمجان های شکم پر را داخل آن قرار داده و سرکه اضافه می کنیمتا جایی که بالاتر از بادمجان ها سرکه باشددر ظرف را محکم می بندیم و بعد از 10 تا 12 روز ترشی آماده است ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه را در همه فصول سال می توانید آماده کنیدو کنار خانواده نوش جان بفرماییدیک نوع دیگر ترشی بادنجان داریم که به ترشی بادمجان لیته معروف است .
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه
نکات تغذیه ای ترشی
بهتر است بدانید که خوردن ترشی به همراه غذا باعث افزایش اشتها می گردد. همچنین به علت دارا بودن سرکه سبب هضم بهتر غذا و چربی ها می
گردد. اگر در صورت خوردن یک غذای چرب احساس سنگینی کردید، با خوردن مقداری
ترشی یا آبلیمو یا آبغوره که همگی خاصیت اسیدی دارند، حالتان بهبود خواهد
یافت.