بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی

طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی

برای تهیه این سوپ جو خوشمزه ابتدا اسکلت مرغ ، هویج ، زعفران ، سیر ، پیاز ، نمک و برگ بو را با تقریبا  دو و نیم لیتر آب روی اجاق می گذاریم تا بپزد و یعد از آن مواد را صاف می کنیم که این آب مرغ ماست.جالب است بدانید که آب مرغ را می توانیم از قبل آماده کنیم و در فریزر نگهداریم و بعدها نیز برای درست کردن سوپ های دیگر مثل سوپ شیر از آن استفاده  نماییم. پیاز و هویج را خیلی ریز خرد می کنیم. مواد فوق را  به همراه آب مرغ و جو پرک روی حرارت قرار می دهیم  تا به جوش بیاد و بعدحرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد. سپس آرد را در یک لیوان آب سرد حل  کنیدو به همراه ادویه و جعفری به سوپ می افزاییم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی آرد از بین برود در انتها آبلیمو و رب گوجه را به سوپ بیافزایید و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد.سوپ را در ظرف دلخواه بریزید و تزیین کنید و سرو بفرمایید.

آموزش طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی خوشمزه رستورانی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.