بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

آموزش پخت سوپ قارچ و جو پرک با شیر خوشمزه و مناسب مهمانی ها

طرز تهیه و آماده سازی سوپ قارچ و جو پرک با شیر

برای تهیه این سوپ عالی ابتدا در قابلمه حدود 5 لیوان آب ریخته آنگاه سینه مرغ و جو پرک به اضافه نمک و فلفل را بیافزایید و روی حرارت کم قرار دهید تا برای 2 تا 3 ساعت آهسته بپزد و جو لعاب بندازد در وسطهای پخت هویجی را که از قبل نگینی کرده اید یا رنده شده است را به مواد اضافه نمایید.سپس سینه مرغ را خارج کرده و ریش ریش می کنیم و دوباره داخل قابلمه بریزیدآنگاه کره را به همراه شیرداغ و قارچ خرد شده به مواد بیافزایید و صبر کنید برای مدت یک ربع تا نیم ساعت با حرارت ملایم سوپ جو پخته و جابیافتد.وقتی سوپ جو آماده شد خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمایید در انتها درون کاسه ریخته و با شوید خشک و خامهسوپ شیر  قارچ و جو خود را تزیین نمایید.

طرز تهیه سوپ قارچ و جو , دستور پخت سوپ قارچ و جو , سوپ قارچ و جو با شیر

آموزش پخت سوپ قارچ و جو پرک با شیر خوشمزه و مناسب مهمانی ها

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.