برای تهیه یک قارچ کبابی خوشمزه ابتدا قارج های تازه و سفید و درشت را انتخاب کنید و بگذارید خشک شود آنها را می توانید به صورت درسته یا نصف شده کباب کرد و اطراف قارچ ها را با آبلیمو و سیر آغشته نمایید سپس نمک و فلفل را به همراه جعفری خرد شده و روغن زیتون را بیافزایید و برای 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت که قارچ ها مزه دار شدند می توانید آنها را به سیخ بکشید در کنار قارچ می توانید گوجه فرنگی و پیاز و فلفل ریز نیز کباب کنید و برای شام میل بفرمایید یا برای پیش غذا استفاده شود. این غذا را هم در فر و هم روی گاز میتوانید با حرارت ملایم کباب نمایید.
قارچ دارای ارزش غذایی بالایی است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
قارچ ها بسیار کم کالری هستند و هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند
قارچ ها پروتئین هم دارند اما نه به اندازه گوشت ها
یکی از مهم ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ ها شست و شوی درست آنهاست، البته تا زمانی که قصد استفاده از قارچ ها را ندارید، آنها را نشویید. هنگام شست و شو آنها را به حال خودشان در آب رها نکنید چون قارچ ها آب را جذب می کنند و هنگام پخت و پز آب غذای تان بیشتر می شود.