بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

طرز تهیه میوه خشک شده در فر

طرز تهیه میوه خشک شده در فر

برای اینکه میوه خشک آماده کنید در ابتدای کار باید در قابلمه ای یک لیوان آب و یک لیوان شکر ریخته و بگذارید بجوش آید و غلظت یابد تقریبا برای تهیه این شربت 155 دقیقه زمان لازم داریم .جالا نوبت آماده کردن میوه های است که قرار است خشک شوند.این میوه ها براساس ذائقه شما می توانند متفاوت باشند باید آنها را خلالی یا چیپسی ببرید سپس در شربتی که از قبل آماده نموده بودید بزنید و کمی تکان دهید تا اضافه آن از روی میوه جدا شود جالب است بدانید که علت زدن شربت روی میوه های برش داده شده این است که باعث می شود در زمان خشک شدن سیاه نشوند .برای اینکه میوه های شما در زمان خشک شدن به کف سینی نچسند از کاغذ روغنی استفاده می کنیم میوه ها را روی کاغذ روغنی می چینیم فر را روی کمترین درجه قرار می دهیم آنگاه سینی را در فر گذاشته و صبر می کنیم تا میوه ها کاملا خشک شوند .معمولا بین 2 تا3 ساعت زمان لازم داریم تا میوه ها خشک شوند سپس در یخچال یا محلی خشک و خنک می تواند نگهداری نمایید لازم به ذکر است که باید دور از نور خورشید نگهداری شود.البته زمان خشک شدن میوه ها با توجه به ضخامت آنها متفاوت است هرچقدر نازکتر برش خورده باشد سریعتر خشک می شود.

البته اگر دستگاه میوه خشک کن داشته باشید که می توانید از آن استفاده نمایید.

 املت چینی,طرز تهیه املت چینی,دستور پخت املت چینی,درست کردن املت چینی

آموزش آشپزی و دستور تهیه میوه خشک شده در منزل خوشمزه و فوری

میوه خشک خانگی

نظرات 1 + ارسال نظر
:) دوشنبه 11 بهمن 1395 ساعت 16:59

ببخشید درجه فر رو نگفتید

روی کمترین درجه بگذارید حرارت باید خیلی ملایم باشه که نسوزه

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.