بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

آموزش کامل طرز تهیه چلو کباب کوبیده بازاری و رستورانی خوشمزه

 و دستور پخت کباب کوبیده بازاری خوشمزه

طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه بازاری

کباب کوبیده یک غذا محبوب در ایران است که بچه و بزرگ آن را دوست دارند این کباب را می شود

با انواع گوشت : گوشت گوسفندو گاو و مرغ تهیه کرد ولی پرطرفدارترین کباب با گوشت گوسفندی است.

کباب کوبیده همانند اکبر جوجه برای مهمانی ها بسیار مناسب است.

در ابتدا باید پیازها را شسته و رنده کنید البته می توانید چرخ هم بنمایید.

روی پیاز را نمک پاشیده و 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید آنگاه آب پیاز را گرفته و داخل ظرفی قرار دهید.

باید برای این کباب گوشت چرخ شده تهیه کنید یا خودتان چرخ کنید.

گوشت ران و قلوه گاه و دنبه را با هم چرخ کنید نمک زده و حسابی ورز دهید حدود 10 دقیقه .

گوشت را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود

پعد از استراحت گوشت و پیاز در یخچال آنها را با هم مخلوط نمایید

و نمک و زعفران اضافه کنید

وقتش است که یکبار دیگر این مخلوط را چرخ کنید ورز داده تا بافت چسبنده ای ایجاد شود.

وقت به سیخ کشیدن است  کاسه ای آب سرد کنار دستتان قرار دهید

دست های خود را قبل برداشتن مایه کباب کوبیده نم دار کنید

کمی مایه کباب کوبیده برداشته از اطراف مشعول پوشاندن سیخ نمایید.

در پایان کار انتها و ابتدای مایه کباب را به سیخ بچسبانید

بعد از آماده کردن همه سیخ ها یک ساعت در یخچال قرا می دهیم .

سیخ ها را روی ذغال آماده شده بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن نمایید.

 آتش را آرام و یکنواخت باید باد بزنید تا موقعی که گوشت خودش را بگیرد

 پس از اینکه گوشت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نخواهید داشت

در زمان پخت کوبیده ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود

و کباب ها خوشمزه تر شود .اگر قبل از کباب ها خودتان آن را نوش جان نکرده بودید.

چلو کباب کوبیده خوشمزه , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , چلو کباب کوبیده رستورانی

خوراکی های مناسب کباب کوبیده

ادویه مناسب هنگام استفاده از کباب کوبیده سماق  می باشد که طعم ترش مزه‌ای به آن می‌دهد.

این کباب را به دو صورت همراه با نان و یا همراه با برنج می توان سرو کرد معمولاً از نان سنگک برای سرو آن استفاده می‌ کنند.

در کنار این غذا غالبا از پیاز خام و ریحان استفاده می‌ کنند.

آموزش کامل طرز تهیه چلو کباب کوبیده بازاری و رستورانی خوشمزه

توپ ترین جوک های خنده دار دخترانه امسال

*** توپ ترین جوک های جدید و خنده دار***

نونوایی از جمعیت داره می ترکه یه یارو اومده میگه اینا همه توی صف هستن ؟
گفتم پـَـــ نــه پـَـــ اینا اومدن شاطرو تشویق کنن !؟؟؟

*** توپ ترین جوک های جدید و خنده دار***

در این لحظه به من ثابت شد که ۲۰۱۲دنیا تموم نمیشه

اخه یه چیپس خریدم انقضاشو نوشته بود ۲۰۱۵

*** توپ ترین جوک های جدید و خنده دار***

جوک جدید , جوک خفن , جوک خنده دار

سازمان جهانی بهداشت اعلام کردم که از هر ده نفر4 نفر از بیماری اسهال رنج میبرند! سوال غضنفرقلی : یهنی اون 6 تای دیگه از اسهال لذت میبرن؟

*** توپ ترین جوک های جدید و خنده دار***

اگه رفتید مطب دندون پزشکی

و پیش خودتون حساب نکردید که دکتر روزی چقدر درآمد داره

آدم نرمالی نیستید !

وا….

*** توپ ترین جوک های جدید و خنده دار***

توی رستوران، لیوان رو بر عکس گذاشته بودند روی میزحیف نون می ره می نشینه سر میز، میگه:“این چه لیوانیه که سر نداره؟!”بر عکسش می کنه، می گه:“چه جالب! ته هم نداره!”

*** توپ ترین جوک های جدید و خنده دار***

من اینقد کشک بادمجان دوست دارم

که اگر یه ظرف کشک بادمجون و یه ظرف اکبر جوجه بذارن جلوم

من  اکبر جوجه انتخاب میکنم

دیگه یابو نیسم که !

*** توپ ترین جوک های جدید و خنده دار***

توپ ترین جوک های خنده دار دخترانه امسال

آموزش کامل طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و جاافتاده با سیب زمینی

روش تهیه خورش قیمه خوشمزه و جاافتاده

برای تهیه این خورش خوشمزه ابتدا پیاز را رنده کنید و در ظرف مورد نظر با مقداری روغن تفت دهید

لپه را پاک کرده و سنگهای آن را جدا کنید و بشویید.

هملن طور که پیاز را تفت می دهید ادویه را اضافه کنید زردچوبه و فلفل و می توانید دارچین هم اضافه کنید

دارچین به خاطر طبع گرمش برای استفاده با غذاهای برنجی بسیار مناسب است .

سپس گوشت قیمه شده را اضافه می کنیم درب ظرف را می گذاریم تا کمی تفت داده شود

آنگاه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و باز با شعله کم می گذاریم با گوشت آب بیاندازد و سرخ شود.

حالا نوبت لپه است که اضافه شود و آب را نیز می افزاییم و می گذاریم گوشت ها حسابی بپزد.

بعد از یک ساعت لیمو عمانی را با چاقو یا چنگال سوراخ کرده و می افزاییم.

وقتی خورش قیمه  پخته شد زیر آن را خاموش می کنیم و سیب زمینی ها را می افزاییم.

خورش قیمه را با سیب زمینی سرخ شده سرو می کنند.

سیب زمینی خلالی شه را در روغن داغ می ریزیم با احتیاط تا سرخ شود

از سرخ کن هم می توانید استفاده کنید

سعی کنید اندازه های سیب زمینی یکسان باشد تا در زمان سرخ شدن یکی نسوزد یکی خام نماند.

می توانید سیب زمینی را به خورش افزوده و سپس در ظرف بکشید می توانید هم فقط زمان سرو روی ظرف ها برای تزیین بریزید.

با کمی وقت و حوصله می توانید یک خورش قیمه خوشمزه برای خانواده تهیه کنید.

آموزش کامل طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و جاافتاده با سیب زمینی


آموزش طرز تهیه آش کشک خوشمزه با گوشت مخصوص نذری

آش کشک یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه همدان است

که که با بلغور، حبوباتی مانند لوبیا چیتی و نخود و روغن می پزند و برای تزئین آن از پیاز داغ و دارچین استفاده می نمایند

این آش ممکن است در شهرهای مختلف دستور آشپزی متفاوتی داشته باشد

دستور ما در سایت خانم جون متفاوت است

برای تهیه آش کشک بهتر است پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید

نمک و فلفل اضافه کنید و گوشت را حسابی ورز بدهید.

آنگاه در قابلمه ای پیازی را که نگینی خرد کرده اید را با سیر خرد شده تفت دهید.

 

 سپس گوجه فرنگی را پوست گرفته و رنده کنید و به مواد قبلی بیافزایید و فلفل را نیز اضافه نمایید.

حالا نوبت اضافه کردن گوشت های قلقلی است

گوشت های قلقلی را دانه دانه به قابلمه اضافه می کنیم و بعد از چنددقیقه 4 تا 5 لیوان آب می افزاییم

سپس صبر می کنیم تا آب یه جوش آید.

وقتی گوشت قلقلی پخت می توانید جعفری و کشک را اضافه کنید.

وقتی مواد جوشیدن و جاافتادن در ظرف مورد نظر سرو کنید.

و روی آن را همانند آش رشته با نعناع داغ تزیین نمایید

تا خانواده از خوردن آن لذت ببرند.

آموزش طرز تهیه آش کشک خوشمزه با گوشت مخصوص نذری