بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

آموزش کامل طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و جاافتاده با سیب زمینی

روش تهیه خورش قیمه خوشمزه و جاافتاده

برای تهیه این خورش خوشمزه ابتدا پیاز را رنده کنید و در ظرف مورد نظر با مقداری روغن تفت دهید

لپه را پاک کرده و سنگهای آن را جدا کنید و بشویید.

هملن طور که پیاز را تفت می دهید ادویه را اضافه کنید زردچوبه و فلفل و می توانید دارچین هم اضافه کنید

دارچین به خاطر طبع گرمش برای استفاده با غذاهای برنجی بسیار مناسب است .

سپس گوشت قیمه شده را اضافه می کنیم درب ظرف را می گذاریم تا کمی تفت داده شود

آنگاه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و باز با شعله کم می گذاریم با گوشت آب بیاندازد و سرخ شود.

حالا نوبت لپه است که اضافه شود و آب را نیز می افزاییم و می گذاریم گوشت ها حسابی بپزد.

بعد از یک ساعت لیمو عمانی را با چاقو یا چنگال سوراخ کرده و می افزاییم.

وقتی خورش قیمه  پخته شد زیر آن را خاموش می کنیم و سیب زمینی ها را می افزاییم.

خورش قیمه را با سیب زمینی سرخ شده سرو می کنند.

سیب زمینی خلالی شه را در روغن داغ می ریزیم با احتیاط تا سرخ شود

از سرخ کن هم می توانید استفاده کنید

سعی کنید اندازه های سیب زمینی یکسان باشد تا در زمان سرخ شدن یکی نسوزد یکی خام نماند.

می توانید سیب زمینی را به خورش افزوده و سپس در ظرف بکشید می توانید هم فقط زمان سرو روی ظرف ها برای تزیین بریزید.

با کمی وقت و حوصله می توانید یک خورش قیمه خوشمزه برای خانواده تهیه کنید.

آموزش کامل طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و جاافتاده با سیب زمینی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.