بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

باقالی پلو

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه 

باقالی پلو خوشمزه را می توانید با مرغ یا گوشت ماهیچه گوساله بپزید ولی ماهیچه گوسفندی عالی می شود.

برنج پاک شده را در قابلمه ریخته روی آن آب و نمک بریزید و دو ساعت بگذارید خیس بخورد.

باقالی ها را باید پوست بکنید و دو نیمه آن را جدا کرده در آب بگذارید تا نیم ساعت خیس بخورد

پیاز را پوست کنده و خرد کنید و در روی شعله ملایم تفت دهید تا طلایی شود.

آنگاه ماهیچه ها را به پیاز اضافه کرده نمک و فلفل می افزاییم با حرارت کم تا ماهیچه  ها 10 دقیقه بپزد

بعد طرف دیگر را برگردانده تا بپزد

حبه های سیر پوست گرفته و خردشده را به مواد قبلی می افزاییم.

دو طرف که کمی پخت آب روی ماهیچه می ریزیم تا روی ماهیچه را بگیرد

و برای دو تا سه ساعت با حرارت ملایم می پزیم

وقتی کاملا پخته شد و آبی که در آن ریختیم نصف لیوان شد ماهیجه پخته و نرم شده است .

 

 

باقالی پلو با ماهیچه گوسفندی,باقالی پلو با ماهیچه گوساله,باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم,باقالی پلو با ماهیچه رستورانی,باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه,باقالی پلو با ماهیچه برای 6 نفر

در قابلمه مقداری نمک و روغن و آب بریزید و روی حرارت بالا بگذارید تا به جوش آید

آبی که برنج را در آن خیسانده بودید را دور بریزید

آنگاه برنج خیس خورده را در آب جوش ریخته و حرارت را کم کنید.

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.