ترشی کلم قرمز ترشی خوشمزه ای است که معمولا با جوجه کباب و چلوکباب و انواع کباب و مرغ سرو می شود
برای تهیه ترشی کلم قرمز ابتدا کلم قرمر را را لایه لایه باز کنید و با چاقو خرد نمایید.
سپس شسته و در صافی قرار داده تا آب اضافه آن خارج شود
آنگاه در شیشه مخصوص ترشی ریخته .
سرکه و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا در هم حل شوند
سپس در شیشه بریزید تا روی کلم ها را سرکه بگیرد.
درب شیشه را محکم ببندید و در محل خنک یا یخچال قرا دهید
بعد از یک هفته می توانید درب ترشی کلم قرمز را باز کنید
کلم ها نرم و سرکه قرمز شده است.
ترشی کلم قرمز رستورانی شما آماده سرو با انواع غذاهاست
می توانید از این ترشی برای تزیین سالاد فصل یا سالاد کاهو نیز استفاده نمایید