بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

برای درست کردن این ترشی خوشمزه و پرطرفدار باید در ابتدا موادی را که می خواهیم در دل بادمجان قرار دهیم را آماده کنیم .

پس فلفل و هویج و سیر را خرده میکنیم و با هم مخلوط می کنیم سبزی  ترشی را که قبلا پاک کرده و شسته ایم خرد می کنیم .

سبزی را به مواد قبلی اضافه می کنیم .

حالا نوبت بادمجان است که با یک برش عمودی شکمش را باز می کنیم

بادمجان را برای مدت 5 الی 7 دقیقه داخل سرکه می پزیم

وقتی پخت خارج کرده و می گذاریم سرد شود.

سپس شکم بادمجان را با موادی که آماده کرده بودیم پر می کنیم .

ظرفی برای ترشی بادمجان  باید در نظر بگیرید درب آن را باز کنید .

بادمجان های شکم پر را داخل آن قرار داده و سرکه اضافه می کنیم

تا جایی که بالاتر از بادمجان ها سرکه باشد

در ظرف را محکم می بندیم و بعد از 10 تا 12 روز ترشی آماده است

 ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه را در همه فصول سال می توانید آماده کنید

و کنار خانواده نوش جان بفرمایید

یک نوع دیگر ترشی بادنجان داریم که به ترشی بادمجان لیته معروف است .

ترشی انبه هندی , ترشی انبه بندری , ترشی انبه پاکستانی , ترشی انبه و قارچ , طرز تهیه ترشی انبه با تمر هندی , ترشی انبه با روغن , آموزش تهیه ترشی انبه

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر درسته مخصوص

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.