آموزش آشپزی و طبخ املت با گوجه فرنگی خوشمزه قهوه خانه ای
در آموزش آشپزی امروز در ابتدا پیاز را رنده کنید و با کمی روغن در تابه تفت دهید سپس ادویه ها را به پیاز اضافه کنید .
در همین اول راه رنگ و روی پیاز با ادویه بسیار زیبا و اشتها آور می شود.
سپس گوجه ها را که ریز خرد کرده اید به املت اضافه می کنیم
بهتر است زیر تابه را کم کنیم تا با حرارت ملایم گوجه ها پخته و نرم شوند .
وقتی آب گوجه ها گرفته شد تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و به املت می افزاییم .
صبر می کنیم تا املت پخته شود .
سپس با کمی سلیقه املت گوجه فرنگی تزیین کنید و برای افراد خانواده بیاورید تا میل کنند.
اغلب آقایان املت گوجه فرنگی را دوست دارند و بسیار خوشمزه آن را درست می کنند.
املت انواع گوناگونی دارد مثل املت با رب, املت قارچ , املت با پنیر پیتزا که هر کدام طعم دلنشینی دارند .
نوش جان