یک شیرینی خوشمزه که بسیار مناسب پذیرایی از خانواده و مهمانان شماست .
بو و عطر خوشمزه شیرینی را با پخت این شیرینی خوشمزه توی خانه های خود راه بیاندازید.
کره : یک فنجان
کره بادام زمینی ترد : یک فنجان
شکر سفید: یک فنجان
شکر قهوه ای بسته بندی شده: یک فنجان
تخم مرغ : دو عدد
آرد : دو و نیم فنجان
بکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
نمک : نصف قاشق چای خوری
جوش شیرین : یک و نیم قاشق چای خوری
ابتدا کره ، کره بادام زمینی و شکر ها را درون یک ظرف ریخته و به هم میزنیم
سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند.
حال یک کاسه بزرگ میآوریم و آرد را درونش الک میکنیم و بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را اضافه میکنیم و هم میزنیم
و به مخلوط کره ها اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیری خوب بدست آید سپس به مدت یک ساعت درون یخچال میگذاریم تا خنک شود.
حال خمیر را از یخچال خارج کرده و به توپ های کوچک تبدیل میکنیم و درون سینی فر میچینیم
سپس با قالب توپ ها را صاف کرده و درون فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد ) قرار میدهیم
و به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم تا رنگش قهوه ای شود.