عکس جدید عاشقانه باحال و خفن
عکس عاشقانه زیبا و متن دار
عکس عاشقانه دختر و پسر
عکس عاشقانه دونفره و زیبا و احساسی
عکس عاشقانه ها و زیبا و گل دادن
جدیدترین تزیین برنج مجلسی و شیک
طرز تزیین برنج مجلسی با زعفران
عکس تزیین برنج با زعفران و خلال پسته
تزیین پلو با زعفران و خلال پسته
عکس تزیین برنج با ته دیگ
تزیین غذا و تزیین برنج با زعفرون ایرانی
تزیین پلو سفید و ساده
عکس مدل کفش عروس عروسکی نقره ای پاشنه بلند
مدل کفش عروس شیک و مجلسی طلایی مسی
مدل کفش عروس دخترانه اکلیلی پاشنه بلند
عکس مدل کفش شیک و زیبا و مجلسی زنانه 2016
مدل کفش عروس عروسکی جدید و شیک
آموزش آشپزی و دستور پخت اشکنه شیرازی خوشمزه
در ابتدا برای پخت این اشکنه خوشمزه باید پیاز را خلالی کنید و در روغن تفت دهید سپس به آن زردچوبه اضافه کنید.
به پیاز داغ نعنا افزوده و سریع هم بزنید زیرا نعنا سریع می سوزد.
یک لیوان آب روی نعنا داغ بریزید و کشک را که بهتر است از کشک های که سنتی هستند استفاده کنید به اشکنه مشهدی بیافزایید .
در مغازه ها کشک هایی هستند که برای کشک بادمجان و آش رشته مناسب تر هستند
این کشک ها برای اشکنه کشک هم بسیار مناسب هستند .
سپس نمک و فلفل را اضافه کرده بگذارید چند جوش بزند
در انتها گردو را به غذا اضافه کنید و از روی گاز بردارید.
اشکنه شما آماده است
برای طبخ خورش قورمه سبزی بهتر است که لوبیا چیتی را از شب قبل پاک کرده و در آب بخیسانیم و آبش را چند بار عوض کنیم تا نفاخی لوبیا را از بین ببرد.
سپس با آب و نمک لوبیا چیتی را می گذاریم بجوشد.
لیمو عمانی را در لیوان آب می گذاریم تا نرم شود البته با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد می کنیم .
پیاز را رنده یا ریز کرده و در روغن سرخ می نماییم و ادویه ها به غیر از نمک را به آن اضافه می کنیم .
گوشت را که از قبل خرد کرده ایدبا پیاز تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و آب از آن خارج شود.
لوبیا چیتی ها را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و با کمی آب می گذاریم کمی پخته شود.
سبزی های قورمه سبزی را که از قبل شسته و خرد نموده ایم سرخ می کنیم اگر از سبزی فریزر شده استفاده می کنید قبل از باز شدن یخ آن را در روغن قرار داده و سرخ کنید تا سبزی شما بعد از سرخ شدن سیاه رنگ و لاستیکی شکل نشود.
وقتی گوشت و لوبیای خورش قورمه سبزی نیم پخته شده سبزی را اضافه کنید و همین طور لیمو عمانی و آب بیشتری بیافزایید و بگذارید خورش قرمه سبزی با حرارت کم کاملا پخته شود و جا بیاتد و روغن بیاندازد.
بهتر است خورش قرمه سبزی را از زمان زودتری بار بگذارید تا نتیجه مطلوبتری نصیب شما شود.
وقتی خورش قورمه سبزی پخته و جاافتاده شد نمک را اضافه کنید تا طعم مطلوب خود را بدست آورید
آموش آشپزی و طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه مجلسی جاافتاده
همان طور که اشاره شد تازه بودن سبزی خورشت قورمه سبزی بسیار در طعم آن موثر است و ویتامین های سبزی بهتر حفظ شده است و اینکه سبزی ریز خرد شده باشد چون باعث می شود خورش قورمه سبزی بهتر جا بیافتد.
آب خورشت را یک جا اضافه کنید و در انتهای پخت آب اضافه نکنید تا طعم بهتری داشته باشید.
بهتر است اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را فریزر کنید سرخ نشده این کار انجام دهید تا سالم تر و خوش رنگ تر باشد
زیرا روغن مایع نباید یخ بزند و برای سلامتی مضر است .
شنبلبله خورش زیاد نباشد زیرا باعث تلخی قورمه سبزی می شود.
نسبت سبزی های در قورمه سبزی بستگی به ذائقه افراد خانواده دارد.ولی در به هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد.