طرز تهیه کشک بادمجان به انگلیسی،طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی،طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه،طرز تهیه کشک بادمجان مطبخ خاله خانم،طرز تهیه کشک بادمجان،طرز تهیه کشک بادمجان سنتی،طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت
مواد لازم:
طرز تهیه:
لازم به ذکر است که ابتدابادمجان ها را روی حرارت، کباب می کنیم.سیرها را خرد می کنیم و با پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه به بادمجان های کبابی اضافه می نماییم.یک لیوان آب روی مواد می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم بپزند.وقتی بادمجان ها پخت، مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.حال وقت اضافه کردن کشک است. اگر آب بادمجان ها خشک نشده بود، کشک را رقیق نکرده داخل آن می ریزیم، ولی اگر آب آن کم بود، با نصف استکان آب، کشک را رقیق کرده و روی بادمجان ها می ریزیم.
بادمجان ها را هم می زنیم و با قاشق له می کنیمیک ربع بعد از ریختن کشک، کشک بادمجان آماده است.آن را با سیر داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئین می کنیم.
قطاب خانگی خوشمزه،قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید،تهیه قطاب خانگی،طرز تهیه قطاب خانگی در فر
مواد لازم : برای خمیر قطاب
وغن جامد | یک فنجان |
ماست | یک فنجان سر خالی |
شیر | دو قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | به اندازه ی سر قاشق چایخوری (خیلی کم) |
آرد | به میزان لازم |
پودرقند یا شکر | به میزان لازم |
روغن مایع | یک لیوان جهت سرخ کردن قطابها |
مواد لازم : برای وسط قطاب
به اندازه ی ۲۰۰ گرم مغز پسته و شکر آسیاب شده یا مغز گردو و شکر آسیاب شده یا پودرنارگیل و پودرشکر که بسته به سلیقه ی خود یکی از این مواد را انتخاب کرده و با مقداری هل و وانیل و برای راحتی کار با یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک مخلوط نموده ، برای وسط قطابها از این مواد استفاده نمایید.
طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی روغن ، ماست ودو قاشق شیر را با هم خوب بزنید . آرد وبیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید تا خمیر لطیف ونرمی به دست آید وکنار بگذارید.برای پیچیدن قطابها هم میتوانید خمیر را با وردنه بر روی سطح صافی پهن کرده و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره ای شکل هم اندازه ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید .سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مربا خوری ریخته ودو طرف آن را ببندید که در صورتی که بتوانید آنها را بپیچید بسیار زیباتر و بهتر است و در غیر این صورت همینطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و بیرون نریزد و یا اطراف دایره را بالا آورده ویک جا جمع کنید تا شبیه باقلوا ترکی شود.اگر کار با وردنه برایتان سخت است می توانید خمیرها را به شکل گلوله های هم اندازه درآورده و کف دست پهن کنید ومواد را وسط آنها ریخته و بپیچید و پس از آماده شدن، همه ی آنها را در ظرفی گود که کاملا درروغن فرو روند سرخ کنید و بعد از بیرون کشیدن آنها از داخل روغن درون صافی قرار داده تا روغن اضافی آنها کشیده شود وسپس درون پودر قند یا شکر بغلطانید .