بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

بساز بدوز بپز

زندگی یک کدبانو

طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

 

طرز تهیه کشک بادمجان به انگلیسی،طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی،طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه،طرز تهیه کشک بادمجان مطبخ خاله خانم،طرز تهیه کشک بادمجان،طرز تهیه کشک بادمجان سنتی،طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت

طرزتهیه کشک بادمجان کبابی

مواد لازم:

بادمجان کبابی پوست کنده : ۵ عدد
پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری
سیر: ۶ حبه
کشک ساییده: ۲۵۰ گرم
مغز گردوی خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه:

لازم به ذکر است که ابتدابادمجان‌ ها را روی حرارت، کباب می کنیم.سیرها را خرد می کنیم و با پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه به بادمجان‌ های کبابی اضافه می‌ نماییم.یک لیوان آب روی مواد می ریزیم و با حرارت ملایم می ‌گذاریم بپزند.وقتی بادمجان‌ ها پخت، مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه می ‌کنیم.حال وقت اضافه کردن کشک است. اگر آب بادمجان ‌ها خشک نشده بود، کشک را رقیق نکرده داخل آن می ‌ریزیم، ولی اگر آب آن کم بود، با نصف استکان آب، کشک را رقیق کرده و روی بادمجان ‌ها می‌ ریزیم.

طرزتهیه کشک بادمجان کبابی

بادمجان‌ ها را هم می ‌زنیم و با قاشق له می ‌کنیمیک ربع بعد از ریختن کشک، کشک بادمجان آماده است.آن‌ را با سیر داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئین می ‌کنیم.

طرز تهیه کشک بادمجان کبابی


قطاب خانگی شیرینی عید نوروز

قطاب خانگی شیرینی عید نوروز

قطاب خانگی خوشمزه،قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید،تهیه قطاب خانگی،طرز تهیه قطاب خانگی در فر

قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید

مواد لازم : برای خمیر قطاب

وغن جامدیک فنجان
ماستیک فنجان سر خالی
شیردو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودربه اندازه ی سر قاشق چایخوری (خیلی کم)
آردبه میزان لازم
پودرقند یا شکربه میزان لازم
روغن مایعیک لیوان جهت سرخ کردن قطابها

مواد لازم : برای وسط قطاب

به اندازه ی ۲۰۰ گرم مغز پسته و شکر آسیاب شده یا مغز گردو و شکر آسیاب شده یا پودرنارگیل و پودرشکر که بسته به سلیقه ی خود یکی از این مواد را انتخاب کرده و با مقداری هل و وانیل و برای راحتی کار با یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک مخلوط نموده ، برای وسط قطابها از این مواد استفاده نمایید.

طرز تهیه :

ابتدا در ظرفی روغن ، ماست ودو قاشق شیر را با هم خوب بزنید . آرد وبیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید تا خمیر لطیف ونرمی به دست آید وکنار بگذارید.برای پیچیدن قطابها هم میتوانید خمیر را با وردنه بر روی سطح صافی پهن کرده و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره ای شکل هم اندازه ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید .سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مربا خوری ریخته ودو طرف آن را ببندید که در صورتی که بتوانید آنها را بپیچید بسیار زیباتر و بهتر است و در غیر این صورت همینطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و بیرون نریزد و یا اطراف دایره را بالا آورده ویک جا جمع کنید تا شبیه باقلوا ترکی شود.اگر کار با وردنه برایتان سخت است می توانید خمیرها را به شکل گلوله های هم اندازه درآورده و کف دست پهن کنید ومواد را وسط آنها ریخته و بپیچید و پس از آماده شدن، همه ی آنها را در ظرفی گود که کاملا درروغن فرو روند سرخ کنید و بعد از بیرون کشیدن آنها از داخل روغن درون صافی قرار داده تا روغن اضافی آنها کشیده شود وسپس درون پودر قند یا شکر بغلطانید .

 قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید 

قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید

قطاب خانگی شیرینی عید نوروز