آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه زولبیا و بامیه خوشمزه
ماه رمضان با همه برکاتش از راه رسید و دوباره سفره های سحر و افطار که یکی از پاهای ثابت آن زولبیا و بامیه است.
و ما در سایت خانم جون آموزش زولبیا و بامیه را برای شما آماده کرده ایم .
نشاسته :+: 200 گرم
ماست :+: 200 گرم
آرد :+: به مقدار کافی
روغن جامد :+: به مقدار کافی
جوش شیرین :+: 1/2 قاشق چای خوری
نمک :+: 1/3 قاشق چای خوری
تخم مرغ :+: 3 عدد
آبلیمو :+: 3 قاشق سوپ خوری
شکر :+: 500گرم
زعفران :+: به میزان کافی
به نقل از سایت خانم جون برای تهیه شیرینی زولبیا در ابتدای کار نشاسته و ماست را با هم مخلوط کنید 55 دقیقه کنار بگذارید سپس دوباره هم بزنید تا یکدست شود ماست شما نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد و با 20 گرم یا دو قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید تا مایع ما یکدست شود سپس می توانید یک قاشق چایخوری روغن جامد یه مواد قبلی بیافزایید یا کره نرم شده به جای آن استفاده نمایید و آنگاه گلاب را به همراه جوش شیرین و زعفران به مواد قبلی افزوده و مخلوط کرده تا یکدست شود مواد باید طوری باشد که از قیف بریزید و خیلی سفت نباشد.مایع باید غلظتی مثل ماست داشته باشد اگر سفت بود یک قاشق گلاب اضاقه کنید.
در واقع مواد را در قیف ریخته و درون روغنی که داغ شده است با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.
و سریع در شربت بریزید تا 10 الی 15 دقیقه بماند شربت باید گرم باشد.